BENEFICIILE APEI TERMALE

by - august 29, 2017


Apa termala este apa minerala care provine din izvoare termale. Compozitia apei depinde de structura solului in care curge, precum si de temperatura la care este expusa. (variaza intre 20 si 63 de grade Celsius). Contine foarte multe saruri minerale bune pentu piele, printre care magneziu, siliciu, sulf, cupru, zinc, seleniu.
Apa termala se gaseste sub forma de spray si o poti folosi in orice moment al zilei doresti. Cea pe care o folosesc in prezent este de la brandul farmaceutic francez Avene.

Imi place sa folosesc apa termala Avene (clik), datorita efectului de prospetime pe care mi-o ofera dupa aplicare, in special vara. Aceasta, este in esenta doar apa dintr-un izvor din Franta, dar este supusa unui proces natural de filtrare care o face cea mai pura forma de apa posibila. Cum? Pentru ca are un echilibru intre cationi si anioni care fac nivelul pH-ului 7 (neutru).
Produsul este disponibil in 3 dimensiuni: 50 ml (pentru a putea fi luat in vacante),150 ml si 300 ml.

Beneficiile apei termale: 

  • calmeaza tenul urban si ii ofera prospetime si vitalitate;
  • oxigeneaza celulele;
  • tonifica si calmeaza tenul iritat;
  • calmeaza procesele inflamatorii;
  • rehidrateaza pielea dupa efortul fizic;
  • calmeaza piele dupa epilare sau dupa ras.


Voi folositi apa termala? 

You May Also Like

0 comentarii

BENEFICIILE APEI TERMALE

Apa termala este apa minerala care provine din izvoare termale. Compozitia apei depinde de structura solului in care curge, precum si de ...